Snickare i Västerås

Norra Kompetens Gruppen Handelsbolag

Snickare i Västerås

Vårt företag, Norra Kompetens Gruppen Handelsbolag, är företaget som du skall vända dig till, om du behöver hjälp med någonting som en snickare i Västerås kan hjälpa dig med. Våra medarbetare har alla god snickarvana och de har varit involverade i många olika projekt. Dessa projekt har både varit små och stora. När vi tar oss an ett uppdrag, så ser vi alltid till att du som kund får dina behov och önskemål uppfyllda. Alla projekt anpassas, så att du som kund verkligen blir helt nöjd med resultatet. Vårt mål med alla uppdrag är att göra kunden 100 procent nöjd. Målet innefattar både arbete och kundservice.

ROT-avdrag

Känner du till ROT-avdraget? Om inte så kan det vara bra att känna till, att detta ger dig möjlighet att anlita ett byggföretag som vårt och samtidigt inte betala fullt pris. Denna möjlighet gäller dock bara dig som är en privatperson. I skrivande stund får alla privatpersoner 30 procents rabatt på all arbetskostnad vid anlitandet av vårt och andra byggföretag. All hantering av ROT-avdraget sker via skattsedeln. Om det är någonting som du undrar över angående detta, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Norra Kompetens Gruppen Handelsbolag. Våra medarbetare tillika experter har alla god kännedom om vilka regler och förordningar som gäller för ROT-avdraget.

Tärningen är kastad!

Nu är det din tur! Du har nu fått reda på vad vi erbjuder dig. Ta nu en funderar på vad du vill att vi skall hjälpa dig med och kontakta oss sedan på ett eller annat sätt. Vi ser fram emot att höra din röst, så att vi tillsammans kan diskutera vad som bäst lämpar sig för dig inom bygg och snickeri.